Betaling

Vi tar forbehold om åpenbare feil i pris på vår nettside, i nyhetsbrev eller i butikk. Hvis dette er tilfelle, kan Jentesport avvise ordre eller kjøp selv om ordrebekreftelse er sendt. Slike feil må korrigeres innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Betaling skjer ved postoppkrav, forskudd, kredittkort eller Vipps.

Postoppkrav:
Ved postoppkrav må varene betales ved henting på postkontoret eller post i butikk. Sørg for å hente pakken i tide, slik at du unngår gebyr på kr. 200,- for uavhentet pakke. Dette gebyret er for å dekke porto og returporto av pakkene, samt arbeid med kreditering og innføring på lager igjen.

Forskudd:
Ved forskuddsbetaling vil du få melding om kontonummer (1503.19.82259) og beløp. Dine varer vil sendes så snart vi mottar forskuddsbeløpet. Ved spørsmål om KID, hopp over dette og skriv inn ordrenummer i kommentarfeltet når du betaler. 
PS: Vær oppmerksom på at det tar 1-2 dager å få registrert forskuddsbetalingen i bank - leveringstiden blir derfor lenger enn ved andre betalingsmåter!

Kredittkort: 
(Visa/Mastercard) - Sikker betalingsmåte levert av Nets.

Vipps:
Vipps er en enkel betalingstjeneste fra DNB. Vi får betalingsoppgjøret fra Vipps dagen etter at kunden har betalt med denne tjenesten, så i enkelte tilfeller kan det ta litt ekstra tid å få bekreftet betalingen. 

  1. Start Vipps appen på telefonen din.

  2. Betal til Vipps-nummer 28934 (Jentesport AS)

  3. Fyll inn ordrebeløpet

  4. Merk betalingen med ordrenummeret ditt.

  5. Vipps... ferdig betalt.