CW-X - Insulator Stabilyx Women's Tights, Purple Gradient

Spar 50%

CW-X Insulator Stabilyx Women's Tights er en fantastisk kompresjonstights som vi selger svært mye av. I tillegg til kompresjonseffekten har den integrerte støttebånd rundt knær, hofter og korsrygg - dette merker man i stor grad.

Insulator Stabilyx Tights er laget for kjøligere forhold enn den ordinære Stabilyx, den er er laget i et temperaturregulerende WarmStretch™-materiale og har et vindtett og vannavstøtende frontpanel.

Tightsen passer godt i temperaturer på under ca 5 grader, så lenge det ikke blåser svært kraftig. Ved hjelp av WarmStretch™-materiale er den designet for å tilpasse hvor mye varme som frigjøres utifra bruken. Hvis du f.eks. nettopp har startet aktiviteten og den ytre kroppstemperaturen er lav, vil tightsen holde på kroppsvarmen helt til kroppen varmes opp til ca. 27 grader. Dette er optimal ytre kroppsvarme for atleter. Når denne terskelen er nådd, vil tightsen frigjøre varme, noe som gjør at kroppstemperaturen holdes stabil. Dette minimerer situasjoner hvor man er varm og svett eller våt og kald. 

Vi har fantastisk gode tilbakemeldinger fra kunder på CW-X tights - dette er alt fra jenter med keisersnitt, runner's knee og andre kneproblemer, plattfot, hofteproblemer - og selvsagt jenter som bare synes den generelt gir veldig god støtte og som ønsker å forebygge f.eks. kneproblemer. Og så er den jo RÅSTILIG på!!!!

 • Svært god kompresjonseffekt - minsker opphopning av melkesyre, letter blodsirkulasjonen og gir raskere restitusjon
 • Patenterte støttebånd som er integrert i tightsen
 • Gir optimal og målrettet støtte til kjernemuskulatur og knær
 • Opptil 12% (!) mindre belastning på knærne enn med vanlige tights
 • Kjempefin høyde i livet - ikke for lav, ikke for høy. Glir ikke ned under aktivitet
 • Behagelig bredt bånd øverst som stabiliserer kranglete hofter og korsrygger, og som i tillegg gir en flatterende hold-in-effekt (hurra!)
 • Refleksstriper og reflekslogo gir 360 graders synlighet i mørket
 • Er like bra til restitusjon som til oppvarming og selve aktiviteten
 • Ideell til uteløping og skikjøring + andre aktiviteter med bevegelser sideveis og for utøvere som søker best mulig støtte for knærne.

Tightsen er SUPERFIN på, og sømmene er sydd på en svært flatterende måte som både våre bittesmå og større testkaniner og kunder har vært kjempefornøyd med.  Sitat fra en av Jentesport-jentene: "Hva skjer med å få tidenes sprettrompe!!! Johoooo!!!!" 

Patentert CW-X Support Web føyer sammen muskler og ligamenter i leggen som igjen stabiliserer kneet, samt reduserer vibrasjon. Dette gir økt effektivitet under trening eller konkurranse. CW-X Support Web holder også fast på midtseksjonen for å gi støtte til nedre del av magen, hofter og rygg, slik at kraften kanaliseres gjennom kjernemuskulaturen.

CW-X er et svært populært merke i USA, men har inntil nå ikke vært tilgjengelig på det europeiske markedet. Merket blir brukt av seriøse maratonløpere, triatlonutøvere, skikjørere osv. 

 

Produsent:
CW-X
Størrelse:
S
125879A-574SM
1 599 ,-
799 ,-
Du sparer: 800 ,-
På lager
50% rabatt på nesten hele butikken
+
Kanskje du kan være interessert i...
 • Bestselgere
 • Mest populær
 • Sist sett på