0 Your Cart

CW-X - Women`s Stabilyx Tights, Black

Før musepekeren over bildet for å forstørre det

kr 1.299,00
kr 779,40
Du sparer: kr 519,60
+
40% rabatt på hele butikken
125809A-001MD
Farge:Black
Kjønn:Dame
Materiale:Teknisk/Syntet
Produsent:CW-X

CW-X Stabilyx tights.

Støtte for ledd, knær, rygg, mage og andre bånd/ligamenter i tillegg til kompresjon. Denne tightsen reduserer belastningen på kne med 12%  og øker stabilitet og balanse med 10%. 

Stabilyx tights fra CW-X er en kompresjonstights som gir en optimal og målrettet støtte til kjernemuskulatur og knær. Den er ideell til løping, skikjøring, for andre aktiviteter med bevegelser sideveis og for utøvere som søker best mulig støtte for knærne. I motsetning til flere andre kompresjonstights på markedet, har CW-X fin høyde i livet, som gjør at man slipper følelsen av at tightsen glir ned mens man f.eks. løper. I tillegg har den et behagelig bredt bånd øverst som stabiliserer kranglete hofter og korsrygger, og som i tillegg gir en flatterende hold-in-effekt. Stabilyx får du dessuten i «Insulator» versjon som ved et foret materiale (Warmstretch) gjør den ideell å bruke i kaldt vær.

Patentert CW-X Support Web føyer sammen muskler og ligamenter nederst på leggen som igjen stabiliserer kneet, samt reduserer vibrasjon. Dette gir økt effektivitet. CW-X Support Web holder også fast på midtseksjonen for å gi støtte til nedre del av magen, hofter og rygg, slik at kraften kanaliseres gjennom kjernemuskulaturen. CW-X tightsene har en «innebygget» kinetisk tape som etablerer det produsenten kaller et «exoskeleton» - altså et eksternt skjelett.

Variabel grad av kompresjon letter sirkulasjonen under og etter aktivitet, og dessuten minimeres opphopningen av melkesyre slik at du kan være aktiv lenger og restituere raskere. Seks refleksstriper og reflekslogo gir 360 graders synlighet i mørket.

CW-X er et svært populært merke i USA, men har inntil nå ikke vært tilgjengelig på det europeiske markedet. Merket blir brukt av seriøse maratonløpere, triatlonutøvere, skikjørere osv.

 

                                            

 

 

 

 

Farge:
Black
Kjønn:
Dame
Materiale:
Teknisk/Syntet
Produsent:
CW-X
Rask og effektiv levering

Hvis varene er på lager så sender vi stort sett ordren samme dag.

Kvalitet og kompetanse

Vi fører merker vi kan stå innefor kvalitetsmessig og merker som tar sosialt og miljømessig ansvar.

Norsk grunderbedrift

Jentesport er en frittstående og selvstendig grunderbedrift med butikk i Oslo.