Forbehold og personvern

Forbehold

Alle priser er inkl. mva. Med forbehold om feil i pris og lagerstatus. Bilde kan avvike fra det aktuelle produktet. Produktets egenskaper kan endres uten varsel. Uavhentede pakker faktureres med Kr. 400,-. Dette er for å dekke porto og returporto av pakkene, samt arbeid med kreditering og innføring på lager igjen.

Personvern

Kundeinformasjon
All kundeinformasjon blir oppbevart sikkert og er kun tilgjengelig for Jentesport. En del informasjon som blir lagret er for sikkerhet i forbindelse med svindelforsøk. Vi lagrer derfor f.eks. IP-adresse og annen informasjon. Dette blir lagret og vil kun benyttes i tilfelle politianmeldelse eller liknende.

Kredittkortopplysninger
Vi mottar eller oppbevarer ikke kredittkortopplysninger. Når transaksjonen blir gjennomført, skjer kommunikasjonen mellom Paynet og BBS for å kontrollere gyldighet av kortinformasjon og dekning. Vi får kun tilbake en kryptert kode som beskriver en identifisering av kortopplysningene.

Sikkerhet og kryptering
Når du som kunde logger inn eller skal bestille, aktiveres vårt 128-bits SSL krypteringssertifikat. Dette sikrer at kommunikasjonen skjer kryptert mellom deg som kunde og oss. Ingen utenforstående får tilgang eller har mulighet til å sniffe opp denne informasjonen. 

E-post-adresser
Vår policy er at vi ikke skal selge, bytte eller på annen måte videreformidle informasjon av noen art (inkl. e-post-adresser) om deg som kunde til tredjepart uten at du har godkjent dette. Unntaksvis sender vi ut andre meldinger til samtlige kunder. Erfaringsmessig har vi kun sendt ut svært få slike meldinger hvert år.